Egészség Bázis

gallery/400dpilogo

Egészség

 

Az egészséget számos oldalról megközelíthetjük, hiszen olyan sok apró részletből tevődik össze.

 

Sokan gondolják úgy, hogy a mai világban szinte lehetetlen megőrizni az egészséget, hiszen, annyi mesterséges és szervetetünkre káros anyag vesz minket körül.

 

Ha jól belegondolunk és megvizsgáljuk a tényeket, akkor azt látjuk, hogy igen, ez valóban igaz. Ugyanakkor a hétköznapi ember egészsége szempontjából nem az a lényeg, hogy mi minden veszi körül, hanem az, hogy mit tesz annak érdekében, hogy hozzájáruljon saját testi-lelki épségéhez

 

A kérdés ezen a ponton már csak az, hogy megteszel néhány egyszerű apró dolgot a napi rutinodba beépítve és büszkén kihúzod magad, mert teszel azért, hogy kiegyensúlyozott, egészséges életet élj, vagy gyarapítod azoknak a táborát, akik panaszkodnak és csak akkor eszmélnek fel, amikor valami nagy baj történik.

 

Amikor eldöntöd, hogy hajlandó vagy megtenni pár apró és egyszerű dolgot, óriásit lépsz előre.

 

Nézzünk meg néhány apróságot közelebbről:

 

Éltető tiszta víz

 

Nem mindegy, hogy mennyire tiszta vizet iszol. A szervezeteted olyan, mint egy víztisztító - a májad és a veséd megszűri a káros anyagokat. Legyünk őszinték,  jobb ezt még ivás előtt elintézni, képzeld csak el, hogy ezzel mennyit segítesz a májadnak és a vesédnek!

 

Vegyszerek minimalizálása otthonodban

 

Egy család tagjainak egészsége szempontjából, rengeteg előnnyel jár, hogy amennyire lehet, természetes eredetű takarító- mosó- és tisztálkodási szerek vannak használatban az otthonukban.

 

Létezik egy olyan megoldás, amelynek az az egyik mellékhatása, hogy az alkalmazás során olcsóbbá válik a háztartás.

 

Vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitele és pótlása

 

A zöldségeket, gyümölcsöket vegyszerezik a termesztés során, ezért sajnos tény, hogy sokkal kevessebb ásványi anyagot és vitamint tartalmaznak, mint 30 évvel ezelőtt.

 

A felelősség a Te kezedben van, hogy megfelelően pótolod e a hiányt.

 

 

Bővebb, egyénre szabott tájékoztatásért fordulj ahhoz, aki figyelmedbe ajánlotta ezt az oldalt azért, hogy jót tegyen Neked!

 

 

Jó egészséget!

 

 

gallery/stay healthy