Egészség Bázis

gallery/400dpilogo

Gratulálok!

 

Megtetted az első lépést, kiléptél a komfort zónádból, ez önmagában nagyszerű dolog, szuper vagy!

 

Most egy olyan közösségbe mutatok betekintést, amelyről nem biztos, hogy tudtad, hogy létezik.

 

A digitális vállalkozók önkéntes közösségébe 3,5 millióan tartoznak. Vannak köztünk cégtulajdonosok, kis-és nagyvállalkozók, alkalmazottak, orvosok, ügyvédek, tanárok, szakmunkások, tanulók, egyetemisták. Minden kontinensen kiválóan el vagyunk látva és jól működik. Éves szinten kb. 4 milliárd dollár kerül kifizetésre a közösségen belül, természetesen mindenki saját teljesítményének megfelelően vehet ki belőle annyit, amennyit csak szeretne.

 

Milyen feltételeknek kell, eleget tenned, hogy részese lehess ennek a közösségnek?

 

1. Van arra igényed, hogy fejlődj és előrébb juss életed különböző területein

2. Nyitott vagy a digitális világ lehetőségeire

3. Van telefonod, laptopod vagy bármilyen internettel rendelkező eszközöd

4. Elfogadod a tudást, ami a fejlődésed szolgálja

 

Tökéletesen érthető, hogy úgy érzed szeretnél még többet megtudni minderről,  hiszen akár mennyire is izgalmasan hangzik, mindent szeretnél pontosan tudni. Ez tökéletesen érthető, azonban nem az számít, hogy ebben a pillanatban mennyi információ áll rendelkezésedre, hanem az, hogy előtted van egy olyan lehetőség, amellyel elérheted a vágyaid, megvalósíthatod céljaid. 

 

Már csak az a kérdés, hogy megkeresed a részletekért azt az illetőt, aki azért irányított erre az oldalra, hogy Neked jót tegyen, vagy továbbra is hagyod, hogy a főnököd céljaiért dolgozz és hónap végén számolgasd az apród.